Het e-bike seizoen is begonnen! - Rijwielsporthuis Ad van Overveld
Blog

Het e-bike seizoen is begonnen: race nu naar dé e-bike specialist!

25-03-2019 - geschreven door: Cindy van Overveld

De lente: hét seizoen waar de fiets weer overheerst in het straatbeeld. We pakken vaker de fiets naar het werk of naar school, of we trekken er lekker een hele dag op uit. De lente is ook het seizoen van de e-bike. Zeker nu steeds meer mensen de overstap maken van de traditionele fiets naar de elektrische fiets. Waarom dat is, leggen we je graag uit. Ook vertellen we je meer over onze topmodellen. Rijwielsporthuis Ad van Overveld is namelijk dé e-bike specialist van West-Brabant!

e-bike seizoen accu

De voordelen van een e-bike

In 2018 werden er voor het eerst meer elektrische fietsen verkocht dan traditionele stadsfietsen. Door de lange zomer van vorig jaar hebben we extra lang kunnen genieten van lekker fietsweer. Niet gek dus dat ook de e-bike aan populariteit wint. Dankzij de e-bike is de drempel om vaker de fiets te pakken, verlaagd. Het draagt bij aan een meer duurzaam mobiliteitssysteem én een gezondere samenleving. Daarnaast is een e-bike erg comfortabel en ideaal om lange afstanden af te leggen, zonder vermoeid te raken. Heb jij al een e-bike? Dan ben je goed bezig voor jezelf en de mensen in je omgeving!

Suggestie van de chef: e-bikes van RIH

Wij weten alles over e-bikes en vertellen je graag welke e-bike het beste bij jou past. OnzeBas weet alles over fietsen en is ook specialist op het gebied van e-bikes. Hij vertelt je over zijn favoriete elektrische fiets: de Omega e-bike van het Amsterdamse merk RIH. ‘Dit is de Ferrari onder de e-bikes!’

e-bike seizoen omega

De Omega lijn bestaat uit verschillende modellen. Bas vertelt je er graag meer over in onze showroom in Zegge en kiest samen met jou het model dat het beste bij jou past. Wat alle Omega e-bikes van RIH gemeen hebben, is dat ze ontzettend comfortabel en betrouwbaar zijn. Daarnaast hebben deze elektrische fietsen een krachtige accu. Bij gemiddeld gebruik is
een afstand van 80 km gemakkelijk haalbaar. Bij gunstige omstandigheden rijd je tot wel 150 km op een volle accu. Dit is bijna het dubbele aantal kilometers in vergelijking met de gemiddelde e-bike!

RIH is een klasse apart, zeggen zij zelf. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij RIH. Bas sluit zich daar volledig bij aan. ‘De kwaliteit kan echt gegarandeerd worden. Van alle elektrische fietsen die we verkopen, krijgen we van RIH e-bikes verreweg de minste pechgevallen terug.

e-bike seizoen RIH

De e-bike specialist van West-Brabant

Elke persoon is uniek en zo ook elke e-bike. Naast e-bikes van RIH verkoopt Rijwielsporthuis Ad van Overveld ook elektrische fietsen van merken als Batavus, Gazelle en Giant. Zo hebben we altijd wel een e-bike die voldoet aan jouw wensen. Ons team staat graag voor je klaar om je er alles over te vertellen in onze showroom in Zegge.

Ga jij dit voorjaar de overstap maken naar een e-bike? Kom eens langs voor het beste advies. Maar wees gewaarschuwd: wie eenmaal elektrisch fietst, wilt nooit meer terug!