Kom langs in de winkel voor deze Ridley Ignite SLX 2020

Kom langs in de winkel voor deze Ridley Ignite SLX 2020

Supersnelle MTB

Ridley Ignite SLX MTB

Nu te zien in winkel: de Ridley Ignite SLX MTB

De Ignite SLX is Ridley’s gloednieuwe hardtail mountainbike, gemaakt voor zij die een wedstrijdklare, high-performance machine willen. Het framegewicht is verder verlaagd met 160 gram ten opzichte van de Ignite SL, waardoor het de lichtste mountainbike in onze geschiedenis is.

De 148mm Boost ruimte achteraan creëert een zeer stijve achterdriehoek en wordt gecombineerd met een 89,5mm breed bottom bracket voor maximale krachtoverbrenging. Geen Watt zal verloren gaan! De 27,2mm zadelpen geeft dan weer dat extra beetje comfort waarnaar je naar op zoek bent.

Met een up-to-date XC geometrie zet de Ignite SLX zijn voet naast marktleiders in hardtail MTB’s. De combinatie van een zachtere head tube hoek, hogere vork offset en kortere achterbrug zorgen voor een betere controle van de fiets op snelheid, terwijl ook agressiviteit in bochten gewaarborgd wordt.

Compatibel met 1x en 2x mechanische en elektronische groepen. Ook compatibel met een dropper post met interne kabelgeleiding.

Over het Ignite gamma
De Ignite is onze uiterst lichte 29er hardtail die is ontworpen voor XC-wedstrijden. Als je op zoek bent naar het verbeteren van uw snelheid en stuurvaardigheid, is de Ignite het antwoord. Hij biedt uitstekende krachtoverdracht dankzij de ingebouwde stijfheid. De tapered balhoofdbuis verhoogt de stijfheid aan de voorkant voor optimale besturing en controle. Steekassen verhogen verder de stijfheid, net als de geïntegreerde postmount schijfremmen.

Om comfort in te bouwen, hebben we nauwgezet gewerkt aan ons buizenontwerp en de samenstelling van framematerialen om de ultieme hardtail te maken die met hoge snelheden over het moeilijkste terrein kan cruisen. Interne bekabeling houdt de kabels schoon, terwijl de fiets er netjes uitziet. Compatibel met zowel mechanisch als elektronisch schakelen.