Vacature

(Commercieel) Fietstechnicus

Vacature

Vacature commercieel fietstechnicus

Rijwielsporthuis Ad van Overveld in Zegge is op zoek naar een nieuwe collega. Lees snel verder over onze vacature van (commercieel) fietstechnicus!

(Commercieel) fietstechnicus, was da?

Als (commercieel) fietstechnicus bestaat jouw takenpakket vooral uit het repareren en onderhouden van fietsen. Een fietsenmaker dus? Ja, dat klopt. Maar naast traditionele fietsen, weet jij ook alles van racefietsen, mountainbikes, bakfietsen, e-bikes en natuurlijk fietsonderdelen. De termen tandriemaandrijving, hydraulische schijfremmen en elektronisch schakelsysteem zijn niet nieuw voor jou en je bent een echte fietspeuk die niet bang is om zijn / haar handen vies te maken. Als fietsmonteur uit je jouw passie voor allerlei type fietsen in ambacht om anderen weer de weg op te helpen. ‘Ah, op die fiets!’

Naast het onderhouden, repareren, monteren, en afstellen van fietsen, praat je altijd vol passie over je vak. Jij weet immers als specialist precies waar je het over hebt. Heb je toevallig een vlotte babbel en kun jij deze passie overbrengen in een advies richting de klant, bijvoorbeeld over fietsonderhoud of bij de verkoop van nieuwe fietsen in onze showroom? Dan vinden wij dat een groot pluspunt. Je kunt namelijk maar beter over je fiets lullen dan andersom!

Wie ben jij?

Dat weten we nu nog niet. Maar hopelijk maken we snel kennis nadat je onderstaand profiel hebt gelezen en denkt: ‘Dat ben ik!’

Onze ideale collega:

  • Heeft een aantal jaar aantoonbaar relevante ervaring als fietsenmaker, fietstechnicus, fietsmonteur, mecanicien of welk label je er zelf aan wilt hangen. Je weet gewoon alles van fietsen, omdat je al honderden fietsen eigenhandig hebt gerepareerd en onderhouden.

Of

  • Heeft zojuist een relevante (technische) opleiding afgerond en heeft daarbij de nodige praktijkervaring opgedaan.

En

  • Is per direct beschikbaar voor een nieuwe fulltime baan. Totaal aantal uren en werktijden kunnen worden overlegd;
  • Is naast technisch sterk ook niet op zijn / haar mondje gevallen en heeft dus een vlotte babbel;
  • Heeft bij voorkeur ook een rijbewijs in verband met het halen en brengen van fietsen naar klanten (pré);
  • Houdt van gezelligheid, een geintje trappen en een goede kop koffie (geloof ons, we hebben echt hele goede koffie).

Wat krijg je van ons?

  • Een goed salaris conform CAO en op basis van werkervaring;
  • Goede condities en secundaire voorwaarden;
  • Mogelijkheid tot doorgroeien en doorontwikkeling met opleidingen en cursussen;
  • Een ruime werkplaats met alle middelen die je nodig hebt om jouw passie te tonen voor fietsen.

Waar kom je terecht?

Rijwielsporthuis Ad van Overveld is een familiebedrijf die alweer drie generaties terug gaat. We zijn al bijna 80 jaar een begrip in West-Brabant. Op een oude fiets moet je het leren, zullen we maar zegge(n). Onze showroom biedt een ruim assortiment aan fietsen, e-bikes, onderdelen, fietsaccessoires en fietskleding van grote merken als Alpina, Giant, Gazelle, Ridley, RIH en Sensa. In de werkplaats kun je terecht voor reparaties, onderhoud en onderdelen van alle fietssoorten en fietsmerken. Tot slot zijn wij getraind en gecertificeerd Shimano Service Center.

Je komt werken binnen een klein, hecht, gezellig en warm team. Ieder heeft zijn / haar eigen specialisme(n) en zo vullen we elkaar perfect aan. We missen enkel nog een een onderdeel om perfect te kunnen draaien. De cassette van een fiets. Met jou erbij zijn we weer helemaal compleet!

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe (commercieel) fietstechnicus? Wacht dan niet en solliciteer direct. Stuur jouw CV en motivatie naar rwhvanoverveld@gmail.com, t.a.v. Cindy van Overveld. Tot snel!